Resultaat fotoshoot + aankondiging videoclip

Promo '12

Promo ’12

Fotoshoot Lieke Anna

Op 22 maart dook ik met de talentvolle Lieke Anna de fotostudio in en dit is het resultaat geworden! Zie de foto’s aan de rechterkant van dit berichtje. Het resultaat staat ook al een tijdje op de facebook-pagina. Bij zulke foto’s hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Die komt eraan. Het zal echter wel nog eventjes duren!

Promo '12

Promo ’12


Payback Time video

De videoclip van Payback Time komt half mei online. De clip zal gedeeld worden op deze website en op de social media sites. Ook wordt er gewerkt aan een ‘making-off’- fimpje. De Kultuurfabrik en ik zijn erg benieuwd naar de reacties!
.

Optreden

Promo '12

Promo ’12

Het eerstvolgende optreden met de band is 6 mei (morgen) op het No Sleep ‘Til Burg Festival om 17.30u in de kleine zaal van poppodium 013. Mijn biografie heeft daar een tijdje op de homepagina gestaan. Op dit festival speelt het opkomende talent van Tilburg. Bekende artiesten die eerdere jaren al op No Sleep Til Burg stonden, zijn onder andere: The Jacks, Dearworld, Leaf, Destine, Atlantis, Vanderbuyst, Mathijs Leeuwis, Rise A Thousand, Woost en veel meer. Dit gratis festival begint om 15.00u.
.
.
Promo '12

Promo ’12


.
.
.
.
.
.
.
.
.
Promo '12

Promo ’12