Wie Rockt Groots?

Voorprogramma Guus Meeuwis
Vanaf vandaag mag ik bekend maken dat er een wedstrijd gehouden wordt voor het voorprogramma van Guus Meeuwis. De wedstrijd is in samenwerking met de rockacademie, dus de deelnemers komen allemaal van deze opleiding. Deze kans kon ik natuurlijk niet laten liggen en ik heb me opgegeven. Dus nu zit ik bij de laatste 10 acts die nog in de race zijn! Omdat de 170.000 concertgangers mijn nummers helaas niet kunnen meezingen (niet? ;) ) zal het repertoire van 20 minuten als ik win vooral uit wat van mijn favoriete bekende hits bestaan. Weetje: Ik ben geboren in Eindhoven. Dat maakt het extra tof om daar dan in het stadion te spelen!

Radio-optreden dinsdag a.s.
Dinsdag 17 april om 14.15u speel ik samen met mijn band 2 nummers op Omroep Brabant radio. Die filmpjes komen daarna online en dan is het tijd om te stemmen.

Stukje van de site van Omroep Brabant:
“Guus reserveert in het voorprogramma van ‘Groots met een Zachte G’ een plek voor talent van de Rockacademie in Tilburg. En jij mag de beste band kiezen! In de Guusweek komen elke dag twee bands bij Omroep Brabant optreden, één om 11.15 uur en om 14.20 uur. Op 27 april worden de twee finalisten bekend. Zij treden op 15 mei op in De Maagd. Daar laat Guus Meeuwis weten welke band in het voorprogramma van Groots komt te staan. Klik hier voor meer informatie en om te stemmen!”

Je kunt ook op mij stemmen door hier te klikken!