Blog: Open Dag Rockacademie

ImageZaterdag 10 Maart is de Inside Out Showcase van de Rockacademie, mijn opleiding. 21 Bands die in 013 Tilburg optreden van 10.00u tot 16.00u.
* Ons optreden is om 12.45u in de kleine zaal.
– edit- 08-03-’12: vanwege overmacht ivm ziek bandlid kan onze show helaas niet doorgaan. Zie agenda voor meer optredens – edit-

Het was de eer aan mij dit jaar om te helpen met organiseren, wat ik met plezier gedaan heb. Dit is niet alleen een dag voor eventuele aankomende studenten om te kijken wat de opleiding te bieden heeft, maar het is ook een dag om de bandjes van morgen te komen bekijken.

Wat bands die al een beetje naam aan het maken zijn:
Major Tom – Zojuist de Limburgse wedstrijd ‘Nu of Nooit’ gewonnen en dus dit jaar de opener op Pinkpop. Maakt muziek die aan Radiohead, dEUS en Johan doet denken.
In La’Kech – Weet je te raken met folkse sferen, dit keer in akoestische setting. Bekijk ook dit optreden op radio 1.
Someday – Stonden in het voorprogramma van Krystl en Jenny Lane en werken met Holger Schwedt in Shamrock Studios
Red Heat – Hadden afgelopen week hun EP-release, winnaars Bibelot Band Boost 2011. Blues-rock met een rauwe soul-zanger

Op deze dag spelen in totaal dus 21 bands, sommigen nog niet zo lang bezig, sommigen al flink op weg, maar sowieso leuk om in de gaten te houden. Het programma vind je hier. Ik nodig bij deze dan ook iedereen – vooral de muzikanten en muziekprofessionals die dit lezen – uit om vooral te komen kijken. Ikzelf ben de hele dag druk in de weer met zorgen dat de dag goed verloopt, behalve als ik optreed.. En dan hoop ik jullie vooraan te zien! ;)

-Hanneke-

2 gedachten over “Blog: Open Dag Rockacademie

  1. Was een leuke dag! Er staat alleen een fout in het programma boekje! (Fly sparks staat er twee keer op (1 keer op de tijd van To Twelve in Stage01)…..

    • Zie het nu inderdaad ook. Wat jammer, want op de site klopte het wel. Maar wel mooi dat je het een leuke dag vond! Ben het met je eens!

Reacties zijn gesloten.