Kerstmis!

Kerstmis! Dat betekent natuurlijk voor velen van ons: vakantie! Dus tijd om te overzien wat er allemaal gebeurd is de laatste tijd. In dit bericht zal ik weer eens wat updates geven, want dat bloggen van mij mag natuurlijk stukken vaker.

Paradox
15 december hebben we onze eerste show neergezet in de Paradox te Tilburg. Er hing een gezellige sfeer, want het publiek was stil en aandachtig aan het luisteren en ook over de opkomst mochten we zeker niet klagen. Daar wil ik nogmaals iedereen voor bedanken! Dit smaakt zeker naar meer! Het volgende optreden gaat plaatsvinden op 12 januari in café Wilhelmina te Eindhoven.

Recordings
In samenwerking met producer Daniel O ben ik hard aan mijn songs aan het werken. We nemen de instrumenten op in de Rockacademie studio en we produceren in de studio van Daniel O. De song waar we nu mee bezig zijn heet ‘Payback Time’ en later gaan we aan ‘Good Enough’ en ‘Stronger One’ werken. Voor de nieuwsgierigen: we spelen deze tracks natuurlijk al wel live.

Showcase
Op maandag 16 en woensdag 18 januari worden er showcases van de Rockacademie gehouden in de 013 te Tilburg. Ook ik ga daar 4 van mijn songs laten horen met de band en speciaal voor deze gelegenheid heb ik wat leuke backing vocalisten erbij gevraagd. De precieze datum en tijd waarop wij spelen is nog niet bekend, maar komt zsm in de agenda te staan. Kun je er niet bij zijn, maar zit je wel achter je computer op die data? Je kunt de showcases ook live volgen via citytv.nl

Natuurlijk kan een kerstgroet niet achterblijven op deze dag, dus bij deze:
Fijne kerstdagen gewenst!